onsdag 3 oktober 2012

Smyckesdesign, hösten, en tid då du kan unna dig det där extra!

Så faller hösten in med alla sina löv som släpper taget om sina träd. Finns nog inget härligare än att gå på tex Djurgården en solig höstdag och låta fötterna sparka glädjefullt i löven.

Hösten innebär också tid till fest! Så nu när björnarna strax går i ide, så blir det din tid att stråla av skönhet och göra nya spännande möten i skenet av kristallkronor och stearinljus.

Kanske har din sommar varit fylld av alla måsten där barn, arbete och semester levt sitt eget liv inlindade i varandra. Men nu är det din tid, tid att synas, tid att bry dig om dig själv. Vad kan då vara bättre än att unna dig det där lilla extra!

Mitt tips i glädjens höstmörker är dessa underbara kreationer med varumärket "Anita" Svensk smyckesdesign där smyckeskreatören/ designern Anita från Hälsingland med konstnärlig hand och ådra arbetar fram sina kreationer i den grekiska ö-världen.Här några exempel men rekommenderar verkligen en titt in på Anitas web-butik där du snabbt och tryggt kan göra din vardag lite mer glädjerik till vardags men kanske framför allt till fest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar