tisdag 25 september 2012

Bröder i söder! Bröder i norr!

Veckan rullar på, just nu en hel del huvudvärk med fakturering där kunden inte helt är överens om antalet arbetade timmar. Sitter som spindeln i nätet mellan finansbolag och slutkund. Intressant i alla fall. I dag blev det arbetslunch på golfrestaurangen på Djursholm igen. Så nöjda med dem! Här en bild på gårdagens upplägg! Det är så här en lunchtallrik skall se ut.Måndagens potatisbullar med basonfläsk som min morfar från Hälsingland skulle ha sagt. Bacon för oss andra.

Fick under dagen spännande mail från min första frimurarförening " Nordliga Kronan" i Bollnäs. Inbjudan till event i Bollnäs kyrka med Sveriges kanske främste tenor. Marcus Pettersson. Därefter 3-rätters middag med artister på anrika Frimus, ett utav få svenska Frimurarhotell.

Även bröder i norr gör sig påminda, tänker då på Jägarna vid Arméns Jägarbataljon i Arvidsjaur som nu gjort grundutbildning, jägartjänst.Copyright © Försvarsmakten – i Arméns Jägarbataljon Arvidsjaur.

Tänker på de bevakande bröderna då jag ser denna vägövergång.Copyright © Försvarsmakten – i Arméns Jägarbataljon Arvidsjaur.

Somnar med ett leende på läpparna väl medveten om att dessa grabbar står på muren och bevakar min och eran trygghet där vi avverkar ännu en skönhetssömn :-) Kungens män på den norrländska tajgan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar