lördag 17 mars 2012

Canis lupus på MMS

Just som jag sitter i surret av nyhetsflöden, Anja Persson-intervjuer och med vårfåglarna direkt utanför vårt fönster, plingar min Iphone till. Ett nytt MMS. Spännande, slänger ett getöga på avsändaren och konstaterar att meddelandet är från en utav mina Vildmarks vänner som befinner sig i ett Varggömsle någonstans i Sverige! Här är i alla fall en dagsfärsk bild på Varg, håll tillgodo.

2 kommentarer:

 1. Hej! Kul att hitta hit! Såg att du låg som medlem på min blogg och blev nyfiken så klart. Roligt att se att jag har en "fellow" Djursholmsbloggare här. Spännande att läsa din blogg också, med alla äventyr och god mat/dryck... Du verkar, som jag, vara en livsnjutare!
  Vi ses säkert i krokarna.
  Varma hälsningar Michan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Michan! Trevligt att du hittade hit, följer som du noterat din blogg med stort intresse och det är med både glädje och spänning jag konstaterar att du verkligen är den riktiga Michan men med en mer nyanserad och kompetent grund, där du delger dina intryck från ett intressant vardagsliv. Dessutom på Orginalorten "Djursholm" för alla oss som vet att Solsidan/ Saltis skapades av K.A Wallenberg med Henrik Palmes trådgårdsstad, Djursholm som förebild.
   Varma hälsningar Björnmannen

   Radera