lördag 1 december 2012

Djursholm i vinterskrud, festligheter och träning.

Så var då statistik från björnskogen presenterad. Ber att få återkomma med bild på den björn som tänkte attackera mig men stannade på 15 meters avstånd efter att först ha visat sina tänder och vrålat mot mig. Det blir en berättelse i sig.

Nu åter till vardagslivet i söder. Vinterskruden har precis lagt sig över Djursholm. Kör dagligen ett powerwalk-pass på mellan 2 och 2,5h nästan dagligen. Måste bara flika in med en bättre närvaro på DTC nu ockå för att nå mina mål till våren men kanske framför allt till Fjällräven Classic 2013, vill att de 110 KM skall kännas som en tur runt Altorpsskogen och naturligtvis putsa tiden. 2014 blir det 10-års jubileum och om allt går väl blir det också mitt 10 år på detta vandringsevent. Då har jag gått 1100 KM i denna så underbara fjällterräng.

Det blir många träningsmil lokalt och ibland åker kameran fram som här då vinterskruden lägger sig över Djursholm.

Så blev det åter dags att återse de goda vännerna från hyllan nedanför. Vi bjöd på fest med snittar gjorda av fruktbröd och skagenröra från resturant Monrads. Därtill champagne och mysig samvaro innan huvudrätten "Renskavsgryta" Gjord på Gula, färska kantareller, messmör, paprika, lök, bacon och renkött, grädde. Serveras med råa lingon och med fördel ett välsmakande Amaronevin. En helt underbar afton och perfekt avslut på veckan. Till vår stora glädje överräcktes så även den vackraste av alla Amaryllisar som gåva från våra gäster. Vacker och perfekt i fönstret med de snöbeklädda träden utanför. Blev också väldigt imponerad av utsmyckningen på blomman som gästerna ordnat själva. Det blev en fantastisk afton.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar