måndag 2 april 2012

Älskling du har blivit en tjockis, till Djursholm & Edsbyn!

Nej så blev det inte! Efter en hel del mailkontakt, castings och provfilmning med produktionsbolaget Meter television valde man att använda andra par än Björnmannen och hans Malin. Nu ser vi båda premiärprogrammet från varsin ort, jag sitter här i bodegan (Skrubben) på Norra torget och avnjuter min Franska laxsoppa och en flaska JEANMAIRE. Med facit i hand förstår vi att vår nivå på fantasi, intellekt och social kompetens antagligen stod en bra bit över producenternas krav. Men vadå! Det skall ju vara bra tv också, och ibland räcker det inte med att bara bjuda på sig själv, det krävs lite grundförutsättningar också, det saknade vi tyvärr ur detta uppläggs synvinkel. Här receptet på aftonens begivenhet. Lax, torsk, morötter, purjulök, 2 pkt saffran, 1/2 flaska Champagne, paprika, vitlök, färsk chilli, salt, chilliexplosion, olivolja, smör och potatis. Här lite bilder från kvällen spenderad i gamla posthuset på Norr!

2 kommentarer:

  1. Ja nu när man förstår vad programmet går ut på dvs. att den ena personen är lat överlag och inte har något mål och mening i livet förutom att ligga i en osmaklig soffa och äta chips så förstår man att vi inte platsade, även fast vår intention var den bästa! Kram från Malin

    SvaraRadera
  2. Ja det är helt min uppfattning också, samtidigt som jag skrev. Ett bra tv-program är ett program som ses av massorna. Intressant och spännande är inte alltid det som är kultiverat, utvecklande och följer god ton och uppfostran. I bland vill människan se ända ned i botten av det ofattbara för att skakas om och roas om än för en liten stund.

    SvaraRadera