söndag 1 maj 2011

Dagen efter brasornas kväll ännu en blå dag på ett vackert Djursholm

Valborg avrundades med ett väl avvägt Rioja serverat till min egen kreation Renskav och svamp i messmörsås, för övrigt den rätt som jag serverar på Björnsafari. Gårdagens afton pryddes också med en utav de vackraste Valborgsbrasor jag skådat, detta intill havsstranden i Germaniaviken. Klädsamt var också det tal som hölls av Studentordföranden på Viktor Rydbergs gymnasium, De Geer.

Raska var också de scouter från Djursholms Scouterna som medelst fackeltåg anbringade den så vitala elden till bålets kröning.

Dagen till äran inleddes med en vacker promenad runt Ösbysjön. Från början var planen Ekebysjön. Efter detta ett träningspass på DTC, en härlig bastu och en proteindryck fick därmed avrunda denna del av dagen som mest gått i rekreationens tecken. Nu arbete, planering inför kommande björnsittning. Förväntar mig att få fotografera den riktigt stora björn som rör sig vid ett utav gömslena. Grädde på moset vore naturligtvis att få se den/ de vargar som bevisligen avlagt visit i området. Mer arbete under avrundandet av denna dag blir hushållsnära tjänster om än i eget bo så får detta avrunda den dag som av vissa anslås som en arbetsfri dag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar