lördag 8 september 2012

DJURSHOLM TRÄNINGSCENTER DTC

Det har nu gått en tid sedan jag och min sambo deltog i Fjällräven Classic och de underbara 110 kilometrarnas vandring efter Dag Hammarskiölds led samt Kungsleden. Vad vi konstaterade var att våra förberedelser detta år var en aning knappa men att rutinen efter 7 år respektive 3 år gjorde vandringen genomförbar. En hel del träningspass i Altorpsskogen på Djursholm samt Kygelvallen i Edsbyn hann vi ändå med. Dessutom några pass på vårt lokala gym, dock alldeles för få! Nu får det bli en skärpning och större närvaro på detta underbara gym!

Är du inte medlem redan så gör slag i saken. Nu kan du dessutom med nya kortet på DTC träna mellan kl 05.00 - 23.00 året runt. Får du dessutom någon att teckna ett årskort på DTC efter din rekommendation så bjuds du på 60 min massage hos Jonas alt 60 min ansiktsbehandling eller pedikyr hos Amaralis!



Kan verkligen rekommendera DTC till alla Djursholmsbor. Ditt lokala gym med hög service, en lugn och avslappnad träningsmiljö utan köer och med ett utbud utöver det vanliga. Personalen här vet att just uppmärksamma dig, dina behov och på ett professionellt sätt arbeta för just din trivsel och personliga utveckling.

DTC omarbetar sin hemsidan men här är länken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar